"Tas nav pat īsti vārdos izskaidrojams." Gundega Skudriņa pēc šķiršanās jaunās attiecībās

Apollo.lv
Foto: Edijs Pālens/LETA

Pasākumu rīkotāja Gundega Skudriņa, kura pagājušajā nedēļā nosvinēja 50. jubileju, sarunā ar izdevumu "Privātā Dzīve" atklāj, ka vairs nav brīva sieviete.

"Gundega Skudriņa ir attiecībās, un viss… Vēlos te likt punktu, jo nealkstu visai Latvijai par šo cilvēku neko stāstīt," smejoties teic pasākumu aģentūras "Skudras metropole" vadītāja Gundega Skudriņa.

Gundega atzīst, ka viņai joprojām raksta daudzi vīrieši un visi kaut kur aicina.

"Tas, protams, ir forši, bet šobrīd nav jēgas censties, jo atkal esmu attiecībās, un citi vīrieši mani neinteresē," tā Gundega, kas jaunajās attiecībās uzplaukusi no jauna. "Tas nav pat īsti vārdos izskaidrojams. Paldies Dievam, dzīvē ir kaut kas tāds, ko mēs nespējam definēt. Man liekas, ir forši, ka var notikt arī tā," par savām izjūtām saka Gundega.

Viņa norāda, ka apzināti nedalās ar mīļotā kopbildēm. "Es labi redzu, kas notiek ar tiem pārīšiem, kas visu atrāda sociālajos tīklos. Man simt gadu neinteresē ne kādam kaut ko rādīt, ne pēc tam stāstīt, kāpēc noticis tas vai šis. Ko tas citam cilvēkam dos? Neko, tikai apmierinās ziņkāri. Mana dzīve jau tā ir šausmīgi publiska.

Nevēlos vēl arī savu privāto dzīvi izlikt visiem kā uz paplātes. Ir jābūt kaut kam, ko cilvēks patur tikai sev," norāda Skudriņa. Uz jautājumu, vai mīļotais ir sabiedrībā zināma persona, viņa atsmej: "Nē, nav gan."

Kad pirms gada, īsi pēc savas 49. dzimšanas dienas, viņa paziņoja, ka tiek šķirta 20 gadu ilgusī laulība ar uzņēmēju Gundaru Skudriņu, pārsteigti bija visi, jo Skudriņi taču daudzus gadus tika uzskatīti par paraugpāri, audzināja trīs meitas. Pagājušā gada augustā laulība tika oficiāli šķirta.

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 11. jūnija numurā.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu