2019. gadā slavenais īru jaukto cīņas mākslu cīkstonis (MMA) neaizvadīja nevienu cīņu, bet tas neliedza viņam regulāri nokļūt mediju virsrakstos.

Atņem un saplēš fana telefonu, par ko tiek iesūdzēts tiesā

Slavenais īrs pie "Fontainebleau" viesnīcas līdzjutējam no Anglijas izrāva telefonu no rokām, pēc tam vairākas reizes uzkāpa tam virsū. Vēlāk Makgregors paņēma bojāto telefonu un devās prom. Īru cīkstonim nepatika, ka brits viņu filmēja. 

Nākamajā dienā Makgregors tika arestēts. Viņš tika aizturēts par laupīšanu kriminālos nolūkos.

Makgregoram tika izvirzītas apsūdzības mantas bojāšanā un laupīšanā. Drošības nauda tika noteikta 12 500 dolāru (11 000 eiro) apmērā.

Visas apsūdzības tika atceltas, kad cietušais nevēlējās atgriezties ASV, lai liecinātu pret Makgregoru. Tā vietā viņš ar sportistu panāca vienošanos ārpus tiesas zāles.

Divas apsūdzības par seksuāla rakstura uzbrukumu

Pirmā apsūdzība pret skandalozo cīkstoni tika uzcelta šī gada janvārī, kad kāda sieviete Makgregoru apvainoja par decembrī veiktu seksuāla rakstura uzbrukumu. Incidents esot noticis vienā no Dublinas viesnīcām, kur sportists regulāri iegriežoties. Zīmīgi, ka aptuveni mēnesi pirms apsūdzības uzcelšanas sportists paziņoja par profesionālās karjeras beigšanu.

Bet janvāra apsūdzība nebija vienīgais šāda veida incidents, kurā Makgregors tika vainots. Šī gada oktobrī īrs atkal tika apsūdzēts par kādas sievietes seksuālu izmantošanu. Mediji ziņoja, ka šajā reizē noziegums noticis pie kāda Dublinas bāra sievietes, kura Makgregoru apsūdzēja, mašīnā. 

Protams, vainu abās apsūdzībās pats Makgregors noliedza un arī UFC prezidents Deina Vaits bija izteicies, ka pēc sarunām ar Makgregoru uzskata, ka īru cīkstonis bija apvainots nepatiesi.

Iekaustīja vecāku vīru 

Aprīlī Makgregors Dublinas bārā iesita kādam vīrietim un par to tika ziņots policijai. Gan UFC cīkstonis, gan vīrietis konfliktēja jau ilgāku laiku, tomēr nesaskaņas sasniegušas kulmināciju brīdī, kad vīrietis teicis: "Krievs tevi sasita".

Makgregors par šo atgadījumu vecajam vīriam un saviem faniem vairākkārt publiski atvainojies, bet īra tēls, it sevišķi kolēģu vidū, tika spēcīgi iedragāts. Daudzi cīkstoņi, tajā skaitā Makgregora sīvais sāncensis Habibs Nurmagomedovs, pie mazākās iespējas izteica pamatotu kritiku par cīkstoņa visatļautību.

Šis atgadījums varēja beigties arī ar ko vairāk par iedragātu publisko tēlu un kolēģu kritiku. Makgregoram draudēja līdz pat sešu mēnešu cietumsods, 1500 eiro naudas sods vai arī abi

Galu galā Makgregoram par šo incidentu tika piespriests 860 mārciņu (1014 eiro) naudas sods.

Video: Makgregors iesit vecākam vīram

Uz cīņu izaicināja aktieri Marku Valbergu

Savas karjeras laikā Makgregors vairākkārt ir nonācis nesaskaņās ar UFC vadību. Šī gada marta beigās cīkstonis atkal raidīja uzbrukumus UFC īpašnieku virzienā.

Īrs bija gatavs uz cīņu izaicināt Holivudas aktieri Marku Valbergu. Šī absurdā izaicinājuma pamatojums bija cīkstoņa vēlme tikt pie Valbergam piederošajām UFC akcijām.

Savā "Twitter" kontā Makgregors rakstīja, ka vēlas cīnīties ar "aktrisi" Marku Valbergu.

Makgregors nākamo cīņu aizvadīs 2019. gada sākumā. Īru cīkstonis 18. janvārī oktagonā izies pret fanu mīluli, amerikāni Donaldu "Kovboju" Seroni.

Cīkstoņa faniem atliek cerēt, ka īrs savas huligāna dienas būs atstājis aizvadītajā gadā un viņa sniegumu oktagonā neaizēnos cīņas ar likumu.