Viesnīcas "Hotel Roma" vadītāja Linda Mūrniece sociālajos tīklos augustā vērsās pie saviem sekotājiem, brīdinot par kādu krāpnieci, kura izrādās bija sabiedrības dāma un skaistumkonkursu rīkotāja Kristīne Lindenblate. Kā atklāj Mūrniece, Lindenblate viņai nav atmaksājusi 3000 eiro par viesnīcas izmitināšanas pakalpojumiem.

Kā vēsta Mūrniece, Lindenblate jau divus mēnešus nebija atgriezusi parādu 3000 eiro apmērā. Šī summa aprēķināta par konkursa "Miss & Mrs. Top of the World" dalībnieku izmitināšanu konkursa laikā Rīgā Mūrnieces vadītajā viesnīcā.

Lai arī Mūrniece bijusi pretimnākoša un piedāvājusi viņai veikt atmaksu pa daļām, no skaistumkonkursu rīkotājas neesot ne vēsts.

"Grūti pat īsi noformulēt to haosu, ko viņa ieviesa mūsu sakārtotajā vidē. Gan konkursa laikā, gan pēc. Visi esam šokā," sociālajos tīklos vēsta Mūrniece.

Mūrniecei pievienojies "Elite Beauty Queens" skaistumkonkursu rīkotājs Mainots Vecvagars, kurš atklāj, ka arī viņam bijusi nepatīkama pieredze ar Lindenblati. "Tu neesi vienīgā, kam šī "dīva" ir parādā! Savulaik liecinieka klātbūtnē - kā tolaik labam draugam aizdevu trīs tūkstošus, un ar galiem! Pagājuši jau vairāki gadi! Lai tev veicas labāk!" - vēsta Vecvagars.

Mūrniece neslēpj, viņa ir vērsusies policijā ar rakstisku iesniegumu ar lūgumu uzsākt kriminālprocesu pret Lindenblati par krāpšanu.

Kad apritēja mēnesis kopš skandāla sākuma, Lindenblate nāca klajā ar paziņojumu, ka viņa neesot parādā nevienu centu ne Lindai Mūrniecei, ne Mainotam Vecvagaram, kuri izvēlējušies publiski diskreditēt skaistumkonkursu rīkotājas vārdu. "Šobrīd ir situācija, ka joprojām nav saskaņota rēķina summa. Esmu izsūtījusi oficiālu vēstuli, bet atbildi vēl aizvien neesmu saņēmusi. Īstenībā komerciālas lietas nevēlos apspriest publiski, jo uzņēmēju ētika to nepieļauj.

Ja tagad visi uzņēmēji sāks šādā veidā risināt lietas, tad bizness kā tāds nevarēs pastāvēt.

Turpmāk visas lietas kārtos mani juristi," intervijā atklāj skaistumkonkursu rīkotāja.

Viņa turpina: "Policijā ir iesniegts iesniegums par Kriminālprocesa uzsākšanu pret personām, kuras ir neslavas cēlāji un ir mani kā fizisku personu publiski apmelojuši darbībās, kurās neesmu vainojama. (..) Katram par saviem apmelojošajiem izteikumiem publiskā vidē ir jānes atbildība."

Tiesa, šī situācija Lindenblatei sagādājusi pārdzīvojumus: "Nekad nebiju domājusi, ka kādreiz tikšu ierauta šādā tornādo virpulī. Teikšu godīgi, nav viegli! (..) Bet tas, kas mūs nenogalina, padara stiprākus."