Latvijas neatkarības proklamēšanas 101. gadadienas priekšvakarā populārā rīdziniece un blogere Yana Bruk publiskojusi visnotaļ pikantu fotosesiju ar Latvijas karogu. Lai arī sieviete uzsvērusi, ka ar savām darbībām nevienu nav vēlējusies aizskart, fotogrāfijas ir izsaukušas visai negatīvu reakciju.

Fotosesijas kadrus Yana ir ievietojusi sava "Instagram" konta "storijos", jeb ziņās, kas automātiski pazūd pēc 24 stundām. Attēlos sievietes kailumu sedza vien Latvijas Republikas karogs.

Dažiem interneta lietotājiem atklātie kadri likušies gaumīgi, taču vairums tīmekļa lietotāju ir izteikuši nosodījumu, uzskatot, ka blogere šādā veidā ir izrādījusi necieņu pret valsts karogu.

Pēc tam jau atkal blogere izraisīja visnotaļ negatīvas emocijas, pozējot ar kreklu, kuram virsū ir Krievijas prezidenta Vladimira Putina seja. 

21. novembrī "Arēnā Rīga" koncertu sniedza krievu reperis Timati. Pirms koncerta krievu zvaigzne viesojās savā veikalā "Black star wear", kuru apmeklēja arī viņa fani.

Viena no viņām bija Yana Bruk, kura pēc tikšanās ar reperi viņa koncertā pozēja ar kreklu no Timati apģēru kolekcijas, kuram virsū uzdrukāta Putina seja. 

3. decembrī Krievijas kanālā “Pirmais” tika pārraidīts raidījums “Precamies!”. Tajā piedalījās arī Bruk ar visai provokatīvu priekšnesumu.

Bruk bija nepieciešams parādīt savam līgavainim sagatavoto pārsteigumu. Viņa izvēlējas uzdejot pie grupas “Tautumeitas” dziesmas “Līgo” latviešu tautastērpā. Kādā brīdī tā pārvērtās deju hita “Fake ID” ritmos, pie kā viņa izpildīja pikantu deju.

Yanu gan blogeris beigās par līgavu neizvēlējās, jo viņam meitene esot bijusi pārāk "spilgta personība". 

Blogeres deju skaties, sākot no 18:30 minūtes.

Vēl pirms tam viņa publiskoja video, kurā puskaila pastaigājas gar prezidenta pili 11. novembra krastmalā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ЯНА БРУК - ТВОЙ ЛУЧШИЙ ДРУГ (@yanaabruk) on