1. jūlijā pie skatītājiem nonāca Latvijā pirmais realitātes šovs internetā "Gribi kļūt slavens?", kura sākotnējā vadītāja bija jūtūbere un influencere Evelīna Pārkere. Jau pēc šova pirmās sērijas ļaudis pauda neapmierinātību ar Pārkeres uzvedību.

Sērijā Pārkere dalībniekiem deva uzdevumu bez naudas sarīkot neaizmirstamāko šīs vasaras ballīti Kalnciema kvartālā.

"Paspiedīšu roku tam čalim, kurš varētu izturēt kopdzivi ar tādu kā Evelīna.", "Ja Evelīna turpinās ņirgāties par dalībniekiem, tad šovs būs galīgi izgāzies, kaut gan... tas jau ir izgāzies. Evelīnai jānolaižas uz zemes.", "Tās Evelīnas emocijas, runāšana, uzvedība ir pārāk.. nu pārāk pārspīlēta.. Riebīgi skatīties..," bija tikai daži no skatītāju komentāriem, kas atrodami pie publicētā video.

Pēc tam šova veidotāji nāca klajā ar paziņojumu, ka šova vadītāja Evelīna Pārkere pārtraukusi sadarbību un negāciju dēļ turpmāk šovu vairs nevadīs.

Kā informē šova veidotāji, sadarbība pārtraukta pēc tam, kad Evelīnai Pārkerei nepatika tas, kā viņa parādījās šova ballītes atklāšanas pasākumā un tai sekojošajās publikācijās Latvijas interneta portālos.

Vēlāk šo lēmumu pati Pārkere paskaidroja savā “Youtube” kanālā ievietotajā video.

Evelīnai lūzuma punkts bijis, filmējot otro epizodi, kurā dalībniekiem tika dots uzdevums – sarīkot šova atklāšanas ballīti bez budžeta. Viņa neesot zinājusi, kas laikā no pirmās līdz otrajai epizodei noticis ar šova censoņiem un tikai vakarā pirms filmēšanas saņēmusi scenāriju – tajā Evelīnai priekšā bijuši uzrakstīti pārmetumi katram dalībniekam. Arī filmēšanas dienā producenti esot mudinājuši jūtūberi izteikties ļoti kritiski un skarbi. Viņa, gribot izpatikt producentiem, rīkojusies šādi, taču jau filmēšanas laikā jauniete nojautusi, ka pieļāvusi kļūdu.

“No sirds un dvēseles gribu atvainoties visiem, kas bija šīs te ballītes un šova dalībnieki. [..] Man nebija tiesību jums braukt augumā. Man nebija tiesību jūs pazemot. Jūs izdarījāt maksimumu no tā, ko varējāt izdarīt un tas vienalga ir labi. Es vienkārši biju ļoti liela kuce, kas jūs visa video laikā nomelnoja. Un man nebija tiesību to darīt. Un man nevajadzēja to darīt. Bet es to darīju un man ir ļoti liels kauns par to. Tiešām,” viņa atzinās.

Kad Pārkere sapratusi, ka šis šovs ir 90% par viņu un tikai 10% par dalībniekiem, Evelīna atteikusies turpināt dalību projektā: “Es pazaudēju sevi.”

Pārkeres rīcība satracināja arī pašus šova dalībniekus.

Pēc tam komentēt sēriju metās arī pašmāju slavenības - aktrise Dārta Daneviča un bijušā premjera Viļa Krištopana meita Nikola Krištopane.

Kā "Instagram" vēstīja Daneviča, viņa ir Pārkeres pusē. "Kad sākās drāma ap TV šovu un Evelīnas attieksmi tajā, noskatījos sēriju... Un nesapratu, par ko ir runa, jo es Evelīnā redzu sakarīgu jaunu sievieti, kas cienīgi tiek galā pat nepatīkamās, sarežģītās situācijās. Visu cieņu! Man patīk Evelīna."

Savukārt Krištopane "Twitter" vēstīja, ka skandāls ap notikušo ir pārspīlēts. "Noskatījos otro sēriju tam "gribi būt slavens" - no mušas uzpūsts zilonis. Evelīna turpināja pārspīlēt ar savu "YouTube" video. Zema budžeta mēsls un turpmāk nav vērts pievērst uzmanību."

Pēc Evelīnas aiziešanas no šova to sāka vadīt divu meitu mamma Katrīne Sauliete.

Foto: "Gribi kļūt slavens?" dalībnieku ballīte