Jūlija beigās medijus pāršalca ziņas par nežēlīgu sievietes slepkavību Maskavā - 24 gadus vecās blogeres un influenceres Jekaterinas Karaglanovas līķis tika atrasts čemodānā viņas dzīvoklī. Slepkavībā atzinās viņas draugs, kurš noziegumu esot izdarījis nepārtrauktu pazemojumu dēļ.

Sievietes kaklā un krūtīs bija divas durtas brūces, un mugurā viņai bija tikai mežģīņu prievītes ap kājām. Kā atzina ieradusies policija, slepkavība notikusi piektdien, 26. jūlijā. 

24 gadus vecās blogeres slepkavībā atzinās 33 gadus vecais Maksims Garejevs. 

Garejevs policijai atzinis, ka sadūris sievieti kaklā un galvā vismaz piecas reizes. Vīrietis, kurš ir Karaglanovas bijušais mīļotais, sacīja, ka zaudējis savaldību, kad sieviete viņu atkārtoti apvainojusi un pazemojusi. Iepriekš izmeklētāji bija ziņojuši, ka Garejevs redzēts novērošanas kameras ierakstā pie Karaglanovas mājas ap viņas pazušanas laiku.

Blogere savu īrēto dzīvokli Maskavā izmantojusi kā tikšanās vietu ar saviem draugiem, neskatoties uz pastāvīgu jaunieša klātbūtni, kurš viņu pilnībā nodrošinājis. 

Avoti norāda, ka Katrīna kļuva par mīļāko daudz vecāka gadagājuma vīrietim. Pāris gatavojās atpūsties 28. jūlijā Nīderlandē, kur meitene plānoja svinēt savu dzimšanas dienu - 30. jūlijā viņai būtu palikuši 25 gadi.

"Iespējams, viņas draugs uzzināja par viņas plāniem ar savu mīļāko un, ļoti iespējams, satrakojās," norāda izmeklētāji.

Tiek uzskatīts, ka papildus šiem diviem vīriešiem Katrīna bija attiecībās ar veselu virkni citu pielūdzēju, jo viņas fotogrāfijas tika atrastas eskorta vietnēs.