"Es nevarēju izturēt apvainojumus un pazemojumus!" Bijušais mīļotais atzinies nežēlīgajā Krievijas influenceres slepkavībā (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram

Aizdomās par populārās Krievijas infuenceres Jekaterinas Karaglanovas slepkavību atzinies 33 gadus vecais Maksims Garejevs, vēsta raidorganizācija BBC.

Garejevs policijai atzinis, ka sadūris sievieti kaklā un galvā vismaz piecas reizes. Vīrietis, kurš ir Karaglanovas bijušais mīļotais, sacīja, ka zaudējis savaldību, kad sieviete viņu atkārtoti apvainojusi un pazemojusi. Iepriekš izmeklētāji bija ziņojuši, ka Garejevs redzēts novērošanas kameras ierakstā pie Karaglanovas mājas ap viņas pazušanas laiku.

Jau ziņots, ka 24 gadus vecā modele un skaistumkopšanas blogere Jekaterina Karaglanova tika atrasta noslepkavota Maskavā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kati K. ??‍♀️ (@katti_loves_life) on

Saskaņā ar izmeklētāju informāciju, Karaglanova ilgu laiku nebija sazinājusies ar saviem vecākiem, viņi sāka uztraukties. Pēc kāda laika viņi nolēma piezvanīt saimniekam, no kura jaunā sieviete īrējusi dzīvokli, un lūdza viņu pārbaudīt, vai viss ir kārtībā.

Ierodoties vīrietis atrada čemodānu, kurā pēc viņa teiktā, sieviete bija bez drēbēm, un viņai bija pārgriezta rīkle. 

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu