Maskavā nežēlīgi noslepkavota modele - viņas mirstīgās atliekas tika atrastas koferī

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram

Maskavā kādā dzīvoklī tika atrasts noslepkavotas 24 gadus vecas sievietes ķermenis. Viņa bija modele Jekaterina Karaglanova. Noziegums tika izdarīts ar ārkārtīgu cietsirdību. Policisti izmeklē briesmīgo incidentu, vēsta "Postimees".

24 gadus vecā modele un skaistumkopšanas blogere Jekaterina Karaglanova tika atrasta noslepkavota Maskavā.

Izkropļots ķermenis tika atrasts paslēpts čemodānā mirušās sievietes īrētajā dzīvoklī.

Detaļas par šaušalīgo slepkavību atklājās, kad modeles draudzene internetā rakstījusi, kā Jekaterina pavadījusi savas pēdējās dienas, kā arī pieminējusi, ka viņa paredzējusi, ka kaut kas šāds patiesībā varēja notikt ar modeli.

Izrādās, ka pirms briesmīgajiem notikumiem meitene daudz ceļoja. Tikai pirms dažām dienām viņa atgriezās no ceļojuma.

Последнее путешествие девушки в Грецию

Jekaterinas draudzene norādīja arī to, ka jaunā sieviete pirms nāves esot ļoti izmainījusies - viņa saņēmusi dīvaina rakstura vēstules un par viņu izplatījušās baumas.

Tika runāts apkārt, ka Karaglanova sniedzot intīmpakalpojumus. "Viņa pati man stāstīja, ka viņai neesot vairs privātās dzīves. Acīmredzot, kādam šīs baumas ļoti nepatika..." atzīmējusi draudzene.

Tuva Karaglanovas paziņa teikusi, ka vairāku gadu laikā modele ir kļuvusi par citu cilvēku, pārvēršoties no vienkāršas provinces meitenes par metropoles cilvēku.

Katrīna ģērbusies tikai dizaineru drēbēs un apmeklējusi dārgas vietas. Blogere mēģinājusi veidot modeles karjeru, 2018. gadā viņa pat piedalījās skaistumkopšanas konkursā, kuru organizēja žurnāls "Maxim".

"Kādam es esmu ekskluzīva meitene, un kādam es esmu vienkāršības kalngals no tuvējā Maskavas reģiona," par sevi rakstījusi Katrīna sociālajos tīklos.

Екатерина мечтала о карьере модели
 

Saskaņā ar izmeklētāju informāciju, Karaglanova ilgu laiku nebija sazinājusies ar saviem vecākiem, viņi sāka uztraukties. Pēc kāda laika viņi nolēma piezvanīt saimniekam, no kura jaunā sieviete īrējusi dzīvokli, un lūdza viņu pārbaudīt, vai viss ir kārtībā.

Ierodoties vīrietis atrada čemodānu... Pēc viņa teiktā, sieviete bija bez drēbēm, un viņai bija pārgriezta rīkle. Viena no incidenta versijām varētu būt slepkavība aiz greizsirdības. Tiek uzskatīts, ka meitenes bijušais draugs nevarēja sadzīvot ar to, ka modelei nepārtraukti tika pievērsta citu vīriešu uzmanība. Un ziņas, ka Katja, iespējams, nodarbojās ar intīmpakalpojumu sniegšanu, varētu vienkārši būt pēdējais salmiņš vīrieša pacietībai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu