<i>LieneCandy</i> atklājusi savu «Jaunā viļņa 2011» repertuāru

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»/R.Oliņš

Dziedātāja LieneCandy jeb Liene Bronuša, kura šogad izvēlēta par Latvijas pārstāvi desmitajam starptautiskajam jauno izpildītāju konkursam «Jaunais vilnis 2011», ar lielu atbildību gatavojas šim konkursam.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja dziedātāja, tuvojoties jūlijam, satraukums pieaug, jo tā ir liela atbildība pārstāvēt godam Latviju šajā pasākumā. Konkursa rīkotāji ir apstiprinājuši dziedātājas izvēlētās dziesmas, un tagad sadarbībā ar Jeļenu Švilpi tiek strādāts, lai izvēlētās dziesmas skanētu pēc iespējas labāk.

«Jaunajā vilnī» LieneCandy kā latviešu mūzikas hitu izpildīs dziesmu «Rīts ir tālu vēl», kā pasaules hits tiks atskaņota Eltona Džona sarakstīta dziesma no filmas «Karalis Lauva», savukārt konkursa trešajā dienā, kad jāizpilda jauna, konkursam rakstīta dziesma, LieneCandy dziedās pašas sarakstītu dziesmu, kas pavisam nesen tapusi Amerikā.

Dziedātāja stāstīja, ka katrai dziesmai tiek gatavots šovs, kas patiktu ne tikai pašai, bet arī žūrijai un skatītājiem. Tomēr neliels satraukums viņai ir par izvēlētajiem skatuves tērpiem, jo konkursa rīkotāji solījuši, ka ar viņu sazināsies dizaineri no Maskavas, bet vēl joprojām neviens par sevi nav devis nekādu ziņu.

«Konkursa rīkotāji ir devuši norādes, ka dziesmas šova laikā uz skatuves var atrasties pieci cilvēki. Tāpat konkursa rīkotāji ir atzinuši, ka ar mani ir viegli strādāt, jo esmu vienīgā, kas nav kavējusi noteiktos termiņus gan ar dziesmu izvēli, gan citām lietām,» pauda LieneCandy.

Viņa atzina, ka dalība šajā konkursā uzliek lielu atbildību, tādēļ gatavošanās notiek ļoti nopietni. «Konkurss ir liela atbildība, jo jāparāda viss, uz ko Latvija ir spējīga. Es šajā konkursā gribu izlikt un parādīt sevi tik labi, lai vēlāk nebūtu sirdsapziņas pārmetumi par to, ka varēja tomēr kaut ko labāk paveikt. Šis konkurss man ir svarīgs, un es domāju, ka esam spējīgi maskaviešiem parādīt «vellu»,» sacīja dziedātāja.

Savukārt komponists Raimonds Pauls pauda cerību, ka LieneCandy atbildīgi gatavosies šim pasākumam un parādīs labu sniegumu gan žūrijai, gan pārējiem konkursa dalībniekiem un skatītājiem. Viņš uzskata, ka LieneCandy «Jaunajā vilnī 2011» sasniegs labākus rezultāti nekā grupa «Musiqq», pārstāvot Latviju Starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā.

«Jaunais vilnis» notiks jau desmito reizi, tādēļ Jūrmalā var tikt sagaidīti ar dažādi patīkami pārsteigumi. Kā norādīja Pauls, ja konkursa rīkotājiem būs pietiekams finansējums, tad šogad uz «Jauno vilni» tiks aicinātas piedalīties arī dažādas pasaules mūzikas zvaigznes.

Starptautiskais jauno izpildītāju konkurss «Jaunais vilnis 2011» Jūrmalā notiks no 26.jūlija līdz 31.jūlijam. Kā liecina konkursa mājaslapā pieejamā informācija, šovasar konkursā piedalīsies 16 dalībnieki, kuru vidū būs gan solisti, gan grupas un dueti. Konkursā bez Latvijas šovasar būs pārstāvēta arī Armēnija, Baltkrievija, Brazīlija, Kirgizstāna, Kazahstāna, Lietuva, Polija, Krievija, ASV, Uzbekistāna, Ukraina, Somija un Togo Republika.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu