Lībiņa-Egnere par Āboltiņas virzīšanu spīkera amatam: politikā viss ir iespējams

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Jautāta, vai atlaistās Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa (V) arī 11.Saeimā var ieņemt Saeimas priekšsēdētājas amatu, Zatlera reformu partijas (ZRP) pārstāve Inese Lībiņa-Egnere norādīja, ka politikā viss ir iespējams.

«Politikā viss ir iespējams. Acīmredzot, tāda vēlme, iespējams, arī ir. Āboltiņas kundze ir otras koalīcijas lielākās partijas priekšsēdētāja, ar lielu pieredzi, šī amata cienīga kandidāte,» intervijā Latvijas Radio sacīja Lībiņa-Egnere.

Viņa apstiprināja, ka no ZRP puses būs vienbalsīgs atbalsts Āboltiņas kandidatūrai, taču par pārējiem viņai vienbalsības nav.

Savukārt pati Āboltiņa sarunā Latvijas Radio sacīja, ka mēs šobrīd runājam par 11.Saeimu un ikviens 11.Saeimā ievēlētais deputāts saņēmis tautas uzticību. «Katram kandidātam ir morālas tiesības kandidēt uz kādu amatu,» sacīja Āboltiņa.

Āboltiņa gan atzina, ka vakardienas sākums ir nepatīkams, taču jāiet uz priekšu un «jāizbeidz šīs spēlītes».

Āboltiņa sarunā arī sacīja, ka jāturpina runāt ar «Olšteina sešinieku», jo arī viņiem valdībā jāvar uzņemties atbildību par kādu no sfērām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu