Valtera 21 punkts palīdz «Unicaja» pārtraukt zaudējumu sēriju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Spānijas ACB līgas čempionāta spēlē sestdien ar 21 punktu izcēlās Kristaps Valters, bet viņa pārstāvētā Malagas «Unicaja» ar 83:76 (14:19, 26:17, 25:21, 18:19) izbraukumā uzvarēja Valjadolidas «Blancos De Rueda» komandu.

Skaitot kopā «Unicaja» komandas spēles ACB čempionātā un ULEB Eirolīgā, Malagas klubs bija piedzīvojis septiņus zaudējumus pēc kārtas.

Valters aizvadītajā mačā laukumā pavadīja 26 minūtes un 29 sekundes, realizējot vienu no diviem divpunktu metieniem, piecus no sešiem tālmetieniem un visus četrus soda metienus, kļūstot par savas komandas rezultatīvāko spēlētāju. Tāpat latvieša kontā bija četras atlēkušās bumbas, trīs rezultatīvas piespēles un 28 efektivitātes koeficienta punkti, kas bija labākais rādītājs komandā.

Svētdien laukumā dosies arī Jāņa Blūma pārstāvētā pagājušās sezonas čempionāta fināliste Bilbao «Gescrap BB» un Riharda Kuksika pārstāvētā «Valencia Basket».

Kopvērtējumā «Unicaja» ar 13 uzvarām 20 aizvadītajās spēlēs pašlaik ieņem ceturto pozīciju, «Gescrap BB» ar desmit panākumiem 19 mačos ieņem astoto vietu, bet «Valencia Basket» kontā ir deviņi panākumi 19 cīņās, kas dod 11. vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu