Ronis: PV valdei uzdevumi skaidri un saprotami

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Satiksmes ministrs Aivis Ronis pēc sarunas ar jauno «Pasažieru vilciens» (PV) valdes priekšsēdētāju Arti Birkmani uzdevis šīs nedēļas laikā kopīgi ar spāņu uzņēmumu «Construcciones y Auxiliares de Ferrocariles» (CAF) rast risinājumu risku mazināšanai Eiropas finansējuma saņemšanai jauno vilcienu iepirkumā.

Satiksmes ministra biroja vadītājs Aivis Freidenfelds informēja, ka Ronis uzdevis PV pārstāvjiem šo piektdien tikties ar ar Eiropas Komisijas (EK) pārstāvjiem un noskaidrot viedokli par iepriekšējās PV valdes noslēgto līgumu ritošā sastāva modernizācijā.

Atkarībā no EK komentāriem, vai nu PV valdei jāvirza esošais projekts, vai arī jāpiedāvā alternatīvi risinājumi Satiksmes ministrijai un valdībai.

Jau ziņots, ka pirmdien pilnībā nomainīta PV valde.

Satiksmes ministram Aivim Ronim atlūgumus iesnieguši līdzšinējie PV valdes locekļi Edmunds Kancēvičs, Mārtiņš Jirgens un Jānis Pētersons. Satiksmes ministrs atlūgumus pieņēma.

Viņu vietā valdē iecelts Anrijs Brencēns, Silvija Dreimane un Aigars Štokenbergs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu