Piedraudot ar spēļu ieroci, Zviedrijā deviņgadīgs zēns nozog automašīnu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Zviedrijas pilsētā Gēteborgā ir noticis neparasts auto zādzības gadījums. Par noziedznieku izrādījies, kāds deviņus gadus vecs zēns, kurš ar spēļu ieroci «Airsoft» pieskrējis klāt pie autovadītāja un, kliedzot: «Tas ir pielādēts!», aizdzinis elektromobili.

Mazgadīgais noziedznieks sākotnēji vēlējies aizdzīt kādu citu spēkratu, taču nav varējis tikt tanī iekšā. Par nozieguma upuri vēlāk tika izraudzīts, kāds pilsētas elektromobilis, kuram par laimi maksimālais ātrums bija 30km/h.

Noraizējušies aculiecinieki devās mazajam noziedzniekam pa pēdām, kurš pēc neilga laika nespēja nokontrolēt savu laupījumu un avarēja ar to ceļa aplī. Gluži kā rūdīta kriminālā autoritāte zēns centās bēgt no avārijas vietas, taču viņu apturēja viens no pieaugušajiem, kurš uzsāka ar savu automašīnu 30km/h ātru pakaļdzīšanos.

Ņemot vērā deviņgadīgā noziedznieka vecumu viņam nevar izvirzīt kriminālo apsūdzību, līdz ar to šis neparastais gadījums tiks nodots Zviedrijas sociālo dienestu pārraudzībā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu