Izklaides pasākumā nodur jaunieti (23)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Preiļos naktī uz sestdienu kādā izklaides pasākumā nodurts jaunietis, portālu «Apollo» informēja Valsts policijas pārstāve Anastasija Laizāne.

Viņa pastāstīja, ka 18.augusta naktī slimnīcā tika nogādāts kāds 1990.gadā dzimis vīrietis, kuru ar nazi bija sadūris nenoskaidrots jaunietis izklaides pasākumā Preiļos.

Diemžēl jauno vīrieti glābt neizdevās, un viņš no gūtajām traumām slimnīcā mira.

Veicot izmeklēšanas pasākumus, policijas darbinieki noskaidroja un aizturēja aizdomās turamo personu – 1993.gadā dzimušu vietējo iedzīvotāju, kurš jau agrāk bija nonācis pretrunā ar likumu.

Pie aizturētā izņemts arī nozieguma izdarīšanas rīks – nazis. Izmeklēšanā tika noskaidrots, ka kādā izklaides pasākumā Preiļos starp diviem vīriešiem izcēlies konflikts, kā rezultātā aizturētais sadūris cietušo.

Svētdien, 19.augustā, jaunajam vīrietim tiesa piemērojusi ar brīvības atņemšanu saistītu drošības līdzekli - apcietinājumu.

Sākts kriminālprocess par tīša smaga miesas bojājuma nodarīšanu, kas vainīgā neuzmanības dēļ bijis par iemeslu cietušā nāvei.

Par šādu noziegumu likums paredz brīvības atņemšanu uz laiku no trim līdz piecpadsmit gadiem un ar policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

Izmeklēšana turpinās, nozīmētas nepieciešamās ekspertīzes.

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu