Nepieciešams:
Vistas čahohbili (50)
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
1 kg vistas
100 g sviesta
500 g sīpolu
100 g tomātu pastas
300 g tomātu
1 citrona sula
ķiploka daiviņa
sasmalcināti zaļumi
sāls
Pagatavošana:
Vistas gabaliņus sasmalcina gabaliņos, lai sanāk 5 - 6 gabali uz porciju. Sagriezto gaļu liek uz sakarsētas pannas ar izkausētu taukvielu. Ātri apcep, lai izveidojas brūna garoziņa, tad pievieno sagrieztus sīpolus un tomātu pastu. Vēlreiz apcep, tad uzliek vāku un sautē uz vidējas uguns 15 - 20 minūtes. Pievieno šķēlītēs sagrieztus tomātus, citrona sulu, sasmalcinātu ķiploku, melnos piparus graudos, sāli, sasmalcinātus zaļumus. atkal uzliek vāku un turpina sautēt vēl 10 minūtes.
Pasniedz ar piedevām un pētersīļu vai diļļu zaļumiem. Ļoti ieteicams pārbērt ar kinzu.