Kombuļu Inese pametusi dzimteni un sākusi jaunas attiecības (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Inese Saulīte/ Facebook

Kombuļu Inese jeb Inese Saulīte (īstajā vārdā Inese Adario) Andra Kiviča raidījumā "No Bullshit Experience" atklāj, ka pārcēlusies uz Īriju un ir laimīga jaunajās attiecībās.

"Īrija mani pasauca negaidīti, kaut gan es biju plānojusi, ka pēc kovida laika un manām dzīves peripetijām es palikšu Latvijā. Kādas ārzemes, dzīvoju un dzīvošu tā! Tas bija klikšķis," dalās Inese.

Šādam solim viņa piekritusi, pateicoties savam jaunajam draugam. Viņas izredzētais ir latvietis, kurš kādu laiku peļņas nolūkos dzīvo Īrijā. 

Viņš aicinājis Inesi doties līdzi uz Īriju, kas būtu iespēja sākt jaunu dzīvi. Kad Inese ieradusies Īrijā, jaunais draugs drīz vien nopircis sintezatoru. Viņš mudinājis: "Inesīt, strādā, radi dziesmas! Bailīgi bija skarties klāt visam, ko es darīju. Tas likās tāds nevērtīgs, mazvērtīgs, bailīgi, un tā radās pirmā, otrā, trešā jaunā dziesma," stāsta Inese.

@inese1313

ar gaišām emocijām un no sirds 💓

♬ original sound - Inese Saulīte

Ar ko tad viņa šobrīd nodarbojas? "Šobrīd esmu tādā sevis atkopšanas procesā. Es jau vienreiz esmu teikusi internetā, ka Kombuļu Inese atdzimst, atdzimst pēc depresijas, aiziet no skatuves un atnāk. Šobrīd tas tiešām ir tāds jauns sevis iepazīšanas un sevis attīstīšanas process radīšanā, un paldies Dievam, Visumam un visiem pārējiem notikumiem, kas ir dzīvē bijuši. Likās – kāpēc? Bet beigās es saprotu vienu – tas bija vajadzīgs, supergrūdiens, tā melnā strīpa bija tāpēc, lai es šobrīd varētu atkal sākt. Man atkal ir ko teikt, dziedāt, darīt, videosveicienus filmēt, aktīvi kaut ko pierādīt sev, būt tam, kas es esmu, un saprast, ko es vēlos un kāpēc to gribu."

Inese pirms vairākiem mēnešiem dalījās savā stāstā TVNET+, atklājot, ka iepriekšējās attiecībās piedzīvojusi ne tikai emocionālu, bet arī fizisku vardarbību no partnera. 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu