Pludmales volejbolistiem Regžam/Āboliņam pirmā uzvara PČ junioriem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbolisti Haralds Regža un Armands Āboliņš ceturtdien tika pie pirmās uzvaras Kanādā notiekošajā pasaules junioru čempionātā.

Sacensībās ar septīto numuru izliktie Latvijas sportisti P apakšgrupas otrās kārtas cīņā ar rezultātu 2-0 (21:7, 21:11) pārliecinoši pieveica Izraēlas sportistus Alonu Sanderoviču un Netanjelu Amiramu Ohanu, kuri izlikti ar 23. numuru.

Pirms tam pirmajā cīņā latvieši ar 1-2 (21:17, 18:21, 11:15) zaudēja kanādiešiem Āronam Nusbaumam un Grantam O'Gormanam, kuriem sacensībās ir 26. numurs.

Apakšgrupas noslēgumā Regžu/Āboliņu piektdien gaida cīņa ar sacensību desmitajiem numuriem Kristofu Dresleru un Lorensu Petutčnigu Dresleru no Austrijas.

Pēc divām kārtām apakšgrupā divas uzvaras ir kanādiešu kontā, bet pa vienam panākumam izcīnījuši latvieši un austrieši.

Grupu uzvarētāji automātiski garantēs sev vietu labāko 16 dalībnieku skaitā, bet katras apakšgrupas otrās un trešās vietas ieguvēji aizvadīs cīņas ar citu grupu šo pašu vietu ieguvējiem. Tam volejbolistu duetam, kas apakšgrupā paliks ceturtajā vietā, turnīrs beigsies ar dalītu 25.-32. vietu.

Pagājušajā gadā Regža/Āboliņš pasaules junioru čempionātā piedzīvoja zaudējumu ceturtdaļfinālā. Tāpat viņi pērn tika pie sudraba Eiropas U-20 čempionātā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu