Uz vairāku slavenību mājām izsauktas speciālo uzdevumu vienības (8)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

R&B dziedātājs Kriss Brauns pirmdien kļuva par jaunāko upuri nepatiesu policijas izsaukumu vilnim uz slavenību mājokļiem. Laikraksts «Los Angeles Times» vēsta, ka policija tika izsaukta uz Brauna mājvietu neilgi pirms plkst.17, jo tur it kā tiekot pielietota vardarbība.

Kad ieradās policija, mājā bija tikai Brauna darbinieki, bet dziedātājs tur neatradās. Policija pārmeklēja mājvietu, taču neatrada nekādas liecības par vardarbību.

Nepatiesie izsaukumi dēvēti par «swatting», un to mērķis ir nosūtīt uz slavenību mājokļiem iespējami vairāk policistu un specvienību, tai skaitā SWAT.

Pagājušonedēļ Beverlihilsas policija ieradās aktiera Krūza dzīvesvietā, atbildot uz nepatiesu izsaukumu par bruņotu laupīšanu.

Līdzīgi nepatiesi izsaukumi izdarīti arī uz tīņu elka Džastina Bībera, aktiera Eštona Kačera, dziedātājas Mailijas Sairesas un realitātes šovu zvaigžņu Kardašjanu ģimenes mitekļiem.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu