Policija: Uzvaras parkā bija ap 150 000 cilvēku; konstatēti 50 pārkāpumi (128)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Andrejs Baburovs/LETA

Pēc policijas aplēsēm Uzvaras parkā ceturtdien kopumā bija pulcējušies aptuveni 150 000 cilvēku.

Kā informē policijas pārstāvis Toms Sadovskis, Valsts policija ar drošības un kārtības nodrošināšanu tika galā veiksmīgi, bet pasākumu kopumā vērtē kā mierīgu.

46 personu rīcībā konstatēti 50 pārkāpumi. Puse no tiem ir saistīti ar alkoholisko dzērienu lietošanu un atrašanos alkohola reibumā publiskā vietā. Taču sadarbībā ar Rīgas pašvaldības policiju konstatēti 10 nepilngadīgie, kuri atradās uz ielas pēc pulksten 22 bez vecāku klātbūtnes, četri nepilngadīgie pieķerti smēķējot un trīs protokoli sastādīti par piegružošanu.

Konstatēti arī trīs gadījumi, kuros nepilngadīgie iesaistīti alkoholisko dzērienu lietošanā, taču divos gadījumos pasākuma apmeklētāji pretojušies policijas darbinieku likumīgajām prasībām, kā arī sastādīti divi protokoli par atvērtu alkohola iepakojumu.

Salīdzinot pārkāpumu skaitu ar lielo pasākuma apmeklētāju skaitu, pasākums vērtējams, kā mierīgi noritējis. Vakar arī daudzviet citur Rīgā notika dažādi publiski pasākumi, arī tajos būtiski starpgadījumi nav bijuši.

Komentāri (128)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu