Šķēpmetēja Mūze izpilda pasaules čempionāta B normatīvu (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Juris Bērziņš-Soms, prezidentabalva.lv

Latvijas šķēpmetēja Līna Mūze šodien tradicionālajās sacensībās «Ventspils šķēpi» izpildījusi septembrī Maskavā gaidāmā pasaules čempionāta B normatīvu, vēsta Latvijas Vieglatlētikas savienība (LVS).

Mūze vienā no saviem mēģinājumiem raidīja šķēpu tieši 60 metru tālumā, kas precīzi atbilst pasaules čempionāta B normatīvam.

Otro vietu aiz Mūzes izcīnīja lietuviete Indra Jakubaitīte, kuras rezultāts bija 56,10 metri, bet trešā ar rezultātu 52,28 metri bija Gundega Grīva.

No Latvijas šķēpmetējām pasaules čempionāta A normatīvu - 62 metri - izpildījusi valsts rekordiste Madara Palameika, kurai tas padevās piektdien Valsts prezidenta balvas sacensībās, un Sinta Ozoliņa-Kovala, kura to paveica «Rīgas kausos».

Vīriešiem sacensībās uzvarēja Rolands Štrobinders, kurš tikai par 20 centimetriem atpalika no sava personīgā rezultāta - 81,48 metri.

Ēriks Rags sasniedza savu šogad labāko rezultātu (73,21 metrs) un ieņēma otro vietu, bet Zigismunds Sirmais veica tikai vienu metienu (72,46 metri) un pārtrauca sacensības potītes savainojuma dēļ, ieņemot trešo vietu.

Pasaules čempionāts no 10. līdz 18. augustam norisināsies Krievijas galvaspilsētā Maskavā.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu