«Jaunajā vilnī» klāt otrā konkursa diena (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Jau trešo dienu Jūrmalu pārņēmis «Jaunais Vilnis». Klāt otrā jauno izpildītāju konkursa diena, kad 16 jaunieši no 12 valstīm izpildīs «Nacionālo hitu». Interesanti, ka savu dziesmu viņi izpildīs kopā ar kādu zvaigzni.

Ikgadējo tradīciju ietvaros pirms «Nacionālo hitu dienas» saktītājus izklaidēs pieredzējušās skatuves zvaigznes - šodien tieši žūrijas locekļi.

Jau ziņojām, ka Latvijas pārstāvim pirmā konkursa diena bija ne visai punktiem bagāta. Pēteris Upelnieks pasaules hita dienā par regeja klasiku - Boba Mārlija «No woman, no cry» - saņēma 107 punktus un pagaidām dala priekšpēdējo vietu. Viņa dziedājums bija pārliecinošs un skanējums labs. Vaikule tautietim piešķīra 11 punktus, kamēr Toto Kutunjo ielika pasaules hitu dienai neraksturīgi zemo 8.

Žūrijas pārstāvji: Laima Vaikule, Toto Kutunjo, Igors Krutojs, Valērijs un Konstantīns Meladzes, Valērija, Leonīds Agutins, Igors Matvijenko, Igors Ņikolajevs, Maksims Fadejevs un Jurijs Antonovs.

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu