«Windows 8.1» atjauninājuma uzstādīšanā dažādi traucēkļi (25)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

IT koncerna «Microsoft» veidotās operētājsistēmas «Windows 8» atjauninājuma uzstādīšanai tā esot katrai darba stacijai jālejupielādē atsevišķi, atrastas arī citas problēmas, vēsta informācijas tehnoloģiju (IT) portāls «The Register».

«Microsoft» jaunākajai operētājsistēmai «Windows 8» ir izlaidis atjauninājumu, kas ievieš dažādus jauninājumus un izlabo kļūdas. Atkarībā no lietotāja operētājsistēmas 8.1 versijas atjauninājuma apjoms var sasniegt 3,5 gigabaitus, kā lejupielāde pie zemāka interneta pieslēguma ātruma var aizņemt līdz pat vairākām stundām. Ja parasti dažādu programmatūru ir iespējams lejupielādēt kā failus, ko pielietot, kad vien lietotājs vēlas, tad «Windows 8.1» ir katram datoram jālejupielādē atsevišķi no «Microsoft Store».

Pēc atjauninājuma uzstādīšanas problēma esot arī programmas, ko katram lietotājam vajagot uzstādīt no jauna. Labākā situācijā ir «Microsoft» korporatīvie klienti, kam ir pieejama atjauninājuma pakete, ko ir iespējams izmantot vairākām ierīcēm un nav jāveic vairākas apjomīgas lejupielādes.

Kā jau ziņots, «Microsoft» šajā atjauninājumā arī atjaunojis tik labi pazīstamo «Windows» logo datora ekrāna kreisajā apakšējā stūrī, kas tiek uzskatīts par likvidētās «Sākt» pogas atgriešanu, ko tik ļoti vēlējušies lietotāji.

Tāpat «Windows» atjauninājumā iekļauti «Bing» nodrošināti meklējumi, kas paplašina interneta vaicājumus, lai iekļautu aplikāciju un failu meklēšanu datoros kopīgi ar datiem, kas glabāti «Microsoft» tiešsaistes «SkyDrive» pakalpojumā.

«Microsoft» jauno operētājsistēmu «Windows 8» tirgū laida pērn, taču tās uzņemšana bijusi kūtra.

Kompānija nesen paziņoja, ka pārdevusi vairāk nekā 100 miljonus «Windows 8» licenču, taču atjauninājums tiek plānots pēc ieklausīšanās lietotājos.

Komentāri (25)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu