Daļā «Statoil» DUS degvielas cenas šorīt uz tablo bija vērojamas eiro (20)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Degvielas tirgotājs «Statoil» turpina aktīvi gatavoties eiro ieviešanai, arī cenu atspoguļošanai uz pilona eiro, un nelielas IT tehniskas kļūmes rezultātā šorīt uz neilgu brīdi degvielas cenas eiro uz piloniem bija vērojamas daļā no degvielas uzpildes stacijām (DUS), skaidro uzņēmumā.

Kā novēroja biznesa portāls «Nozare.lv», piemēram, 95.markas benzīna cena bija norādīta 1,322 eiro, savukārt dīzeļdegvielas cena - 1,297 eiro.

Daļa autovadītāju sociālajā tīklā «Twitter» pauda sašutumu, domājot, ka cenas būtiski paceltas. «Reāli tā arī samaksājām - 7 Ls - 5 litri,» tviterī ironizē Hārdijs Parādnieks.

Vairums autovadītāju gan sapratuši, ka krasās izmaiņas cenu tablo varētu būt saistītas ar gaidāmo eiro ieviešanu. Degvielas tirgotājs arī sociālajā tīmeklī tūdaļ steidzās skaidrot situāciju, lai nebūtu pārpratumu.

Ap plkst.8 degvielas cenas gan atkal parādījās ierastajās lata cenās.

Kā skaidro uzņēmumā, cenas eiro visās DUS uz pilona tiks uzrādītas tikai no 1.janvāra un jau tagad notiek aktīva gatavošanās, lai varētu to nodrošināt.

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu