Aleksandrs Sokolovs viesiem pagatavo saldējumu ar lubrikantu (97)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vakar, 4. decembrī «Gandrīz ideālas vakariņas» notika pie fotogrāfa Aleksandra Sokolova. «Gandrīz ideālu vakariņu» balss Artūrs Skrastiņš brīdināja, ka ar vājiem nerviem nav ieteicams tālāk skatīties raidījumu, jo skatītājus sagaida daudz savdabīgu pārsteigumu. 

Pirms vakariņām Sokolovs aklāj, ka svarīgs esot arī psihologa darbs viņa fotosesijās, jo sievietes nāk fotogrāfēties, lai paceltu savu pašapziņu. Sokolovs dalījās stāstos par to, kā vodku atdevis sētniekam un veikalā viņš brīvi uzsāka sarunas ar cilvēkiem. Nospriežot, ka papildus sajūtas ir tieši tas, kas nepieciešams «Gandrīz ideālām vakariņām», Sokolovs nopirka lubrikantu, kuru gatavojās pievienot saldējumam kā īpašu tā sastāvdaļu.

Ķeroties klāt ēdiena gatavošanas procesam, atklājas, ka Sokolovs pirmo reizi gatavo soļanku. Katra no sastāvdaļām Sokolovam likās pretīga, taču viņš cerēja, ka viņa gatavotā vira galu galā būs izdevusies. Kā viņš izteicās, soļanka esot pieklājīga virtuves miskastīte, kurā visu samest, turklāt viņš nesaprot, kā tas viss varētu būt garšīgs.

Viesi ieradās, Marko aiz durvīm spēlēja akardeonu. Ienākot iekšā Lia bija šokēta par interjeru, taču Marko to pielīdzināja templim. Sokolova miteklis izskatījās kā pareizticīgajā baznīcā, viņš bija parūpējies arī par plakātiem. Tomēr tas likās mulsinoši, jo Sokolovs vairākkārt ir uzsvēris, ka netic Dievam.

Sākumā viņš viesus cienāja ar vodku, kuri pacēla glāzes par satikšanos un baudīja Sokolova un viņa vecmāmiņas gatavotās pankūkas ar ikriem. Mitekļa saimnieks viesus izklaidēja, pieaicinot savu draugu, kurš spēlēja ģitāru. Viesiem soļanka gan ļoti garšoja, Sokolovs nebija domājis, ka tik labi sanāks, jo katra sastāvdaļa viņam likās pretīga gan garšas, gan izskata ziņā.

Izrādās, ka Sokolovs ķirzaku speciāli nebaroja divas dienas, lai parādītu viesiem, kā viņš ķirzaku baro ar kukaiņiem. Viņš teica, ka nebūtu godīgi, ka ēstu tikai viņi, bet ķirzaka ne. Tā nu vakariņas tika arī ķirzakai. Vēlāk arī Sokolovs un Vanesa pagaršoja kukaiņus, kas paredzēti ķirzaku barošanai.

Izklaides sadaļā Sokolovs sarīkoja īstu krievu ruleti, kurā neviens gan necieta, taču Lia nespēja izturēt un pagāja tālāk, savukārt Vanesa piesedzās. Pēc tam viņš pasniedza saldējumu ar avenēm un.. lubrikantu. To gan viņš atklāja tikai žurnālistiem, kuri vēlāk viesus par to informēja aizkadrā. Marko reaģēja ar histēriskiem smiekliem, taču Vanesa nespēja tam noticēt.

Komentāri (97)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu