Otrdienas rītā dažviet pat -13 grādu sals (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Chris Campbell, CC BY-NC 2.0

Otrdienas rītā gaisa temperatūra Latvijā svārstās no -13 līdz -2 grādiem, liecina Latvijas Valsts ceļu (LVC) sniegtā informācija.

Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sniegtā informācija liecina, ka šodiena paies bez ievērojamiem nokrišņiem. Pūtīs lēns vējš.

Gaisa temperatūra dienā būs no -1 līdz -6 grādiem, jūras piekrastē ap 0 grādiem.

Rīgā gaisa temperatūra būs no -1 līdz -3 grādiem.

Uz valsts autoceļiem kopumā ir apmierinoši braukšanas apstākļi.

Rīgas apkārtnē, Liepājas, Jelgavas, Bauskas, Daugavpils, Siguldas, Valmieras un Ainažu virzienos ir apmierinoši braukšanas apstākļi. Brauktuves mitras.

Ventspils virzienā apledojuma veidošanās apgrūtina braukšanu posmā Kūdra - Tukums. Brauktuves apstrādā ar pretslīdes materiāliem.

Uz reģionālajiem autoceļiem apgrūtināti braukšanas apstākļi ir vietām Bauskas, Rīgas, Liepājas un Tukuma apkaimēs. Brauktuves vietām apledojušas un tās kaisa.

Braucot ziemas apstākļos,autovadītāji tiek aicināt iizvēlēties ceļa stāvoklim un savām autovadīšanas prasmēm atbilstošu braukšanas ātrumu un manieri. Tāpat jāatceras, ka ceļa stāvoklis ziemas laikā var mainīties ļoti strauji.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu