Daugaviņam 12 soda minūtes «Servette» zaudējumā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Lācis

Latvietis Kaspars Daugaviņš otrdien izcēlās ar 12 soda minūtēm Šveices augstākās līgas (NLA) regulārā čempionāta spēlē, bet viņa pārstāvētā Ženēvas «Servette» savā laukumā ar 2:5 (0:2, 1:1, 1:2) piekāpās «Davos» spēlētājiem.

Daugaviņš nedaudz vairāk kā trīs minūtes līdz pamatlaika izskaņai nopelnīja divu minūšu noraidījumu, bet pēc tam izcēlās ar nesportisku uzvedību, tiekot pie vēl desmit soda minūtēm.

Latvietis šajā cīņā ar rezultativitāti neizcēlās, izdarīja vienu metienu pa pretinieku vārtiem un tika pie negatīva lietderības koeficienta -1.

Daugaviņš šosezon 36 spēlēs guvis deviņus vārtus un veicis 20 rezultatīvas piespēles, tiekot pie pozitīva lietderības koeficienta +10.

Neveiksmi piedzīvojusi arī Ronalda Ķēniņa pārstāvētā Šveices čempionāta kopvērtējuma līdervienība Cīrihes «ZSC Lions», kas izbraukumā ar 1:2 (0:0, 1:1, 0:1) piekāpās «Lausanne» komandai.

Latvijas izlases uzbrucējs šajā mačā ar rezultativitāti neizcēlās, izdarīja vienu metienu pa vārtiem un tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

Šosezon Ķēniņš 32 spēlēs guvis septiņus vārtus un veicis 15 rezultatīvas piespēles, nopelnot lietderības koeficientu +13.

Zaudējums arī Latvijas jaunā vārtsarga Elvja Merzļikina pārstāvētajai «Lugano» komandai, kas savā laukumā ar 2:3 (0:0, 1:2, 1:1) zaudēja «Fribourg» vienībai.

Merzļikins šo dueli noraudzījās no rezervistu soliņa, bet viņa konkurents par vietu vārtos Daniels Mancato atvairīja 31 no 34 pretinieku raidījumiem.

Turnīra kopvērtējumā «Lions» izcīnījusi 88 punktus 43 spēlēs, kas ļauj pārliecinoši ieņemt pirmo vietu un par 15 punktiem apsteigt otrajā vietā esošo «Fribourg». «Lugano» tikmēr ar 71 punktu 42 spēlēs atrodas ceturtajā vietā, bet «Servette» ar 62 punktiem ir astotā. Savukārt cita Latvijas jaunā vārtsarga Ivara Punnenova pārstāvētā Rapersvīles «Jona Lakers» ar 35 punktiem ieņem pēdējo, 12.vietu čempionāta tabulā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu