Itālijā 60 gadīga vīrieša un 11 gadīgas meitenes attiecībās nesaskata pedofiliju (88)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ssalonso, CC BY-NC-SA 2.0

Itālijas Augstākā tiesa, kura izskatīja pedofilijas lietu, nāca klajā ar sabiedrību šokējošu paziņojumu - tā ir mīlestība, raksta «lifesitenews.com».

60 gadus vecais Pjetro Lamberti ir sociālais darbinieks, kurš tika pieķerts gultā ar 11 gadus veco aprūpējamo meiteni, kad policija ielauzās mājā. Pirmās tiesas spriedums bija notiesājošs - piecu gadu ilgs cietumsods apsūdzībā par pedofiliju. Itālijas likumi nosaka, ka dzimumattiecības ar personu, kura ir jaunāka par 14 gadiem, ir likumpārkāpums.

Kasācijas tiesa Pjetro Lamberti iepriekš uzlikto sodu atcēla, jo, pēc telefona sarunu ierakstu noklausīšanās tiesa mainījusi domas. Noklausītajās sarunās atklājies, ka Pjetro cenšas atrunāt savu aprūpējamo meiteni no dzimumsakariem, brīdinot, ka viņa var palikt stāvoklī. Tiesa uzskatīja, ka viņu attiecības nosaucamas par mīlestību.

Pjetro tiesā jutās ļoti neveikli par viņa un aprūpējamās meitenes sarunu iztirzājumu, sakot, ka šis bijis noslēpums, ko viņi abi gribējuši aiznest līdzi kapā.

Komentāri (88)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu