Foto: Jaunais «Samsung» viedtālrunis un viedpulkstenis; zināmas aptuvenās cenas (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

«Samsung Electronics» trešdien Latvijā prezentējis piektās paaudzes «Galaxy S» sērijas viedtālruni – «Galaxy S5». 

Kā informē uzņēmuma pārstāve Iveta Bojare, jaunais viedtālrunis iekļauj vairākas būtiskas inovācijas, kas piemērotas ikdienai – tam ir uzlabota kamera, ātrāka datu pārraide ar «Download Booster» funkciju, vairākas aplikācijas aktīvam dzīvesveidam, kā arī uzlabota aizsardzība.

Plānots, ka «Samsung Galaxy S5» viedtālruņi Baltijas valstīs būs nopērkami jau aprīlī par aptuveno mazumtirdzniecības cenu 700 eiro.

Savukārt, paplašinot viedpulksteņu klāstu, «Samsung Electronics» pārstāvji norāda, ka tas ir pirmais nozarē ar izliektu «Super AMOLED» ekrānu - «Gear Fit».

Uzņēmuma pārstāvji uzsver, ka «Gear Fit» nodrošina visplašākās iespējas aktīvam dzīvesveidam un ir vairāk nekā tikai sporta aproce – ierīce informē lietotājus par ziņojumiem no «Galaxy» viedtālruņiem, piemēram, ienākošajiem zvaniem, e-pastiem, īsziņām, atgādinājumiem un aplikācijām.

«Gear Fit» ir iespējams pielāgot arī individuālajam stilam, izvēloties aproci melnā, oranžā vai pelēkā krāsā.

Plānots, ka «Samsung Gear Fit» Baltijas valstīs būs pieejams jau aprīlī par aptuveno mazumtirdzniecības cenu 200 eiro.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu