Aicina pieteikties finansiālam atbalstam ēku energoefektivitātes uzlabošanai (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: logo

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (turpmāk - VARAM) aicina Latvijā reģistrētus komersantus un kultūras, ārstniecības un izglītības iestādes pieteikties Klimata pārmaiņu finanšu instrumenta (turpmāk - KPFI) finansiālam atbalstam, lai uzlabotu savu ēku energoefektivitāti, portālu «Apollo» informēja Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas Sabiedrības informēšanas nodaļas pārstāve Linda Tilta.

Projekta iesniegumus aicinām iesniegt KPFI finansēto projektu atklātā konkursā «Kompleksi risinājumi siltumnīcefekta gāzu emisiju samazināšanai, 3.kārta» līdz 2013.gada 22.augustam (ieskaitot).

Konkursa ietvaros paredzēts sniegt finansiālu atbalstu tiem, kuri iecerējuši veikt pāreju no fosilām energoresursu izmantojošām tehnoloģijām uz tādām, kurās izmanto atjaunojamos energoresursus, uzlabojot komersantu ražošanas tehnoloģiskās iekārtas vai nomainot tās ar jaunām ražošanas tehnoloģiskām iekārtām un uzlabojot ēku energoefektivitāti.

Šajā konkursā viena projekta īstenošanai pieejamais maksimālais finansējums ir 600 000 LVL, un visi projekti ir jāīsteno līdz 2014.gada 30.jūnijam.

Projektu iesniegumus aicinām iesniegt SIA «Vides investīciju fonds» (Rīga, Ģertrūdes iela 10/12, 2.stāvs) darba dienās no plkst.8:30 līdz plkst.17:30 vai noformētu elektroniskā dokumenta veidā sūtot uz e-pastu: kpfi@lvif.gov.lv.

Kompleksi risinājumi siltumnīcefekta gāzu emisijas samazināšanai III kārta

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu