Aleksejam Višņakovam pirmie vārti Polijas ekstraklasē (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: widzew.pl

Latvijas futbola izlases pussargs Aleksejs Višņakovs sestdien guva savus pirmos vārtus Polijas augstākās līgas kluba Lodzas «Widzew» labā, tomēr komanda, ko pārstāv arī viņa jaunākais brālis Eduards, nespēja noturēt uzvaru.

Aizvadītajā cīņā «Widzew» savā laukumā nospēlēja neizšķirti 1:1 (0:0) ar Belastokas «Jagiellonia» komandu.

Aleksejs Višņakovs spēles rezultātu atklāja 47. minūtē, bet 69. minūtē «Jagiellonia» futbolisti par pārkāpumu pret Eduardu Višņakovu palika mazākumā. Pāris minūtes pirms pamatlaika beigām pēc E. Višņakova raidījuma bumba trāpīja pa vārtu stabu un pēc tam no vārtu līnijas atlēca atpakaļ laukumā, bet jau kompensācijas laikā Lodzas klubs tomēr ielaida vārtus, nespējot noturēt uzvaru.

Abi brāļi Višņakovi laukumā aizvadīja visas 90 minūtes.

Ar pieciem gūtajiem vārtiem E. Višņakovs šobrīd joprojām ir Polijas ekstraklases rezultatīvākais spēlētājs.

Polijas čempionātā šosezon spēlē pieci Latvijas futbolisti. Kopvērtējuma līdere ar 12 punktiem sešos mačos pašlaik ir vārtsarga Pāvela Šteinbora pārstāvētā Zabžes «Gornik», astoto vietu ar septiņiem punktiem piecos mačos ieņem pussarga Arta Lazdiņa pārstāvētā Glivices «Piast», «Widzew» ar septiņiem punktiem sešos mačos atrodas pozīciju zemāk, bet uzbrucēja Denisa Rakela pārstāvētā Ļubinas «Zaglebie» vienība ar pieciem punktiem sešos mačos ir 13. pozīcijā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu