«Atlant» ģenerālmenedžeris: Ozoliņš neko ārprātīgu finansiālajā ziņā neprasīja (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

KHL kluba Mitišču «Atlant» ģenerālmenedžeris Andrejs Verevko pastāstījis par latviešu hokejista Sanda Ozoliņa pievienošanos «Atlant» komandai.

«Mums bija daudz piedāvājumi aizsargiem, tajā skaitā arī KHL, taču palikām pie Ozoliņa. Mūs, protams, samulsināja viņa vecums, bet galavārds šajā jautājumā palika treneriem,» Krievijas medijiem norāda ģenerālmenedžeris.

«Apollo» jau ziņoja, ka Ozoliņš ar Piemaskavas klubu vairākārt veicis pārrunas un to apstiprina arī kluba vadība.

«Bija divi sarunu etapi, Sandis zina savu cenu, taču atradām risinājumu, kurš apmierināja visus. Teikšu uzreiz: neko ārprātīgi daudz finansiālajā ziņā viņš neprasīja,» norādīja kluba pārstāvis.

Verevko nemācēja teikt, kad Ozoliņš varētu iziet uz ledus jaunajā komandā. «Medicīnisko pārbaudi Sandis izgāja, tā uzrādīja, ka ar veselību viņam viss ir kārtībā. Diez vai spēsim pieteikt aizsargu otrdienas cīņai pret «Spartak». Nākamā spēle piektdien pret «Vitjaz», ja treneri viņu liks sastāvā, tad redzēsim Sandi Čehovā,» piebilda Verevko

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu