Babītes novadā automašīna nāvējoši traumē gājēju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Vakar Babītes novadā automašīna nāvējoši traumēja kādu 56 gadus vecu vīrieti.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka uz autoceļa Rīga-Jūrmala 1961.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīnu «Land Rover» notrieca gājēju, 1957.gadā dzimušu vīrieti, kurš no gūtajām traumām notikuma vietā nomira.

Vakar Latvijā automašīnas notriekušas arī divus zēnus.

Saulkrastos, Raiņa ielā, 1962.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna «Lincoln» notrieca kādu 2005.gadā dzimušu zēnu, kurš ar smagām traumām, komas stāvoklī nogādāts slimnīcā.

Savukārt Rīgā, Čiekurkalna 1.līnijā, 1977.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīnu «Chrysler» notrieca 2006.gadā dzimušu zēnu. Viņš ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 67 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši desmit cilvēki un viens cilvēks gāja bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 42 avārijas, kurās cieta septiņi cilvēki un viens cilvēks gāja bojā.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturējuši 13 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. Pieci no tiem bija autovadītāji un astoņi - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti deviņi cilvēki - trīs autovadītāji un seši velosipēdu un motorolleru vadītāji.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu