Bertāns rezultatīvākais Adrijas līgas čempionāta spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Teicamu sniegumu Adrijas līgas basketbola čempionāta spēlē svētdien nodemonstrēja latvietis Dāvis Bertāns, kura 23 gūtie punkti gan nepalīdzēja viņa pārstāvētajai Serbijas čempionvienībai Belgradas «Partizan» izcīnīt uzvaru.

Aizvadītajā mačā «Partizan» savā laukumā ar 78:92 (22:28, 17:25, 14:19, 25:20) pilsētas derbijā zaudēja citam Serbijas klubam - Belgradas «Crvena Zvezda».

Bertāns laukumā pavadīja 26 minūtes, kuru laikā realizēja divus no sešiem divpunktu metieniem, piecus no astoņiem tālmetieniem un visus četrus soda metiena mēģinājumus. Viņš kļuva par visa mača rezultatīvāko spēlētāju.

Vēl latvieša kontā ir trīs atlēkušās bumbas, viena rezultatīva piespēle, viens bloķēts metiens, divas piezīmes un četri izprovocēti noteikumu pārkāpumi, kas deva 23 efektivitātes koeficienta punktus.

Bertāna efektivitātes koeficients bija labākais komandā un otrs labākais abu vienību rindās.

Citā spēlē zaudējumu piedzīvoja arī Ernesta Kalves pārstāvētā Ungārijas čempionvienība Solnokas «Olaj KK», kas ar 63:83 (23:21, 11:17, 16:25, 13:20) viesos piekāpās Slovēnijas komandai Ļubļanas «Union Olimpija».

Kalve laukumā pavadīja 23 minūtes, kuru laikā guva septiņus punktus, realizējot divus no sešiem divpunktu metieniem un trīs no pieciem soda metieniem, bet kļūdoties vienīgajā tālmetiena mēģinājumā.

Vēl latvietis izcēlās ar sešām atlēkušajām bumbām, kas bija labākais rādītājs komandā, četrām pārtvertām bumbām, vienu kļūdu, trim piezīmēm un četriem izprovocētiem noteikumu pārkāpumiem, kas deva desmit efektivitātes koeficienta punktus.

Kopvērtējumā «Partizan» ar sešām uzvarām astoņās spēlēs ieņem pirmo vietu, bet «Olaj KK» ar diviem panākumiem atrodas pēdējā, 14. pozīcijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu