Cūkas stilbiņš alū

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.povarenok.ru

Nepieciešams:

cūkas stilbiņš
500 ml tumšā alus
8 daiviņas ķiploka
selerija sakne
3 sīpoli
2 burkāni
4 ēdamkarotes medus
pipari
sāls
rozmarīns
timiāns

Pagatavošana:

Katlā liek cūkas stilbiņu, uzvāra, noputo. Ūdenim pieliek sagrieztus burkānus, selerija sakni, uz pusēm sagrieztus sīpolus, 2 daiviņas ķiploka, sāli, piparus. Visu vāra nedaudz vairāk par stundu. Tad gaļu izņem, ar asu nazi vietām iedur, dūruma vietās ielik ķiploka gabaliņus.

Alu sajauc ar medu, izspiestu ķiploku, timiānu, rozmarīnu, sāli un pipariem. Stilbiņu liek cepamtraukā. pārlej ar alus maisījumu, cep 180 grādos pusotru stundu. Gaļu cepšanas laikā vairākkārt pārlej ar cepeša šķidrumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu