Cūkgaļas pīnes (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.povarenok.ru

Ideja sestdienas pusdienām.

Nepieciešams:

700g cauraugušas cūkgaļas
pipari
1 ēdamkarote sojas mērces
3 ēdamkarotes eļļas
1 citrona sula
1 ēdamkarote medus

Pagatavošana:

Gaļu sagriež garos gabalos. No pārējām sastāvdaļām pagatavo maisījumu, kurā iemarinē gaļu, labi apviļājot, patur 30 minūtes.

Gaļu sapin pīnēs. Varat veidot nelielas porciju pīnes. Pīnes liek cepamtraukā, cep 200 grādos 30 minūtes. Pasniedz ar svaigiem vai vārītiem dārzeņiem.

Pīnes var cept arī uz grilla.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu