Dimitera «Tautas varas frontē» esot iesaistījušies 368 cilvēki (86)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Dziesminieka Kaspara Dimitera biedrības «Tautas varas fronte» (TVF) atbalstītāju lokā esot 368 cilvēki, liecina mājaslapā «tautasvarasfronte.lv» publicētā informācija.

«Fronte nav ēzelītis, pat zirgs ne. Fronte ir zilonis, kas, šķērsojot izžuvušo tuksnesi, iet uz ūdenskrātuvi. Suņi rej, bet zilonis iet. Tas nekas, ka uz kopējās ainavas fona tas vēl izskatās kā pelīte. Latviešu tauta zina, ka arī mazs cinītis var gāzt lielu vezumu,» aģentūrai LETA norādīja Dimiters.

Viņš norādīja, ka tuvākajās dienās TVF būs pirmā «iekšējā sanākšana» ar mērķi organizēt ekonomikas komisiju kā pirmo soli frontes štāba veidošanā. «Par to informēti visi frontei piepulcinātie, aicinot iesūtīt savus pieteikumus. No tiem izvēlēti konstruktīvākie, un to autori aicināti uz pirmo sanākšanu. Starp sanākšanas dalībniekiem būs arī Latvijas sabiedrībā pazīstami ekonomisti, juristi,» pauda topošais politiķis.

TVF ziņos par rezultātiem un pieņemtajiem lēmumiem. Kad būs «aktivizēti aktīvākie, darboties gribu apliecinājušie frontinieki, domāsim par pirmās TVF lielās sanākšanas organizēšanu», sola Dimiters.

«Latviju sagrāvušajam režīmam pieder visa aktīvā informācijas telpa, manipulācijas iespējas ar masu apziņu, [notiek] partokrātu grupējumu interesēs veiktā apvārdošana sakarā ar režīma interesēs organizētajām vēlēšanām,» piebilst dziesminieks.

Dažiem no 368 atbalstītājiem mājaslapā nav norādīts uzvārds. Starp atbalstītājiem minēts arī Andris Orols un Arvīds Ulme, gan bez skaidrojuma, vai runa ir par biedrības «Latvija par latu» valdes priekšsēdētāju Orolu un bijušo deputātu Ulmi.

Kā ziņots, TVF 11.februārī sākusi darbību kā oficiāla nevalstiska organizācija ar mērķi veicināt «īstas demokrātijas jeb tautas varas atjaunošanu Latvijā», aģentūru LETA informēja Dimiters.

«Latvijas Satversmes 2.pants nosaka, ka suverēnā vara valstī pieder Latvijas tautai. «Tautas varas fronte» ir biedrība, kas grib atjaunot sabiedrības interesi un izpratni par tautas varu, ko pēc ieraduma un inerces esam raduši apzīmēt ar vārdu «demokrātija», par tā saturu sen vairs dziļāk neaizdomājoties,» uzsver dziesminieks.

Viņš akcentē, ka neliela biedru skaita partiju un to mecenātu organizētā manipulācija ar sabiedrības apziņu priekšvēlēšanu «masku ballēs» stimulējusi absurdas un tautas varai bīstamas situācijas izveidošanos - tautas vara no tautas varmācīgi pārvietota šauras varas elites tautai aizliegtā zonā.

«Sistēmai šādā režīmā funkcionējot, tauta pilnībā [zaudējusi] iespēju ietekmēt procesus savā valstī. Pēdējā laikā to ietekmēšana tiek atklāti un brutāli apgrūtināta vairāk un vairāk, pilnībā nerēķinoties ar tautas vairākuma daļā valdošo noskaņojumu, precīzāk, ignorējot tautas gribu,» norāda topošais politiķis.

«Lēmums Latvijas nacionālo valūtu latu nomainīt ar kosmopolītisko eiro jeb «Briseles rubli» ir pēdējais indes piliens tautas pacietības traukā, un biedrība «Tautas varas fronte» izsludina totālu tautas mobilizāciju tautai atņemtās varas atgūšanai, tās vērtības un nozīmes atjaunošanai,» norāda Dimiters.

Kā ziņots, Dimiters cer pulcēt vismaz 100 000 cilvēku, lai izveidotu TVF, kas «atgūtu tautas varu Latvijā».

Komentāri (86)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu