Džordžs Karls pirmoreiz atzīts par NBA gada labāko treneri (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Par šīs sezonas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) labāko treneri šodien oficiāli nosaukts Džordžs Karls no Denveras «Nuggets» komandas.

Žurnālistu balsojumā Karlam pirmo vietu piešķīra 62 no 121 apskatnieka, kas summā viņam deva 404 punktus.

Šīs sezonas regulārajā čempionātā «Nuggets» komanda 41 mājas spēlē izcīnīja 38 uzvaras, bet kopumā tā 82 cīņās tika pie 57 panākumiem, sasniedzot trešo labāko rezultātu Rietumu konferencē. Zīmīgi, ka pirms sezonas «Nuggets» komanda bija jaunākā līgā, spēlētāju vidējais vecums bija vien 24,9 gadi.

Karls šosezon apsteidza Leriju Braunu un kļuva par sesto uzvarām bagātāko treneri NBA vēsturē. Tāpat viņš sezonas laikā izcīnīja savu 1100. uzvaru karjerā, bet šobrīd viņa kontā ir 1131 panākums.

Tomēr izslēgšanas spēlēs «Nuggets» komandai nesekmējās un tā pirmajā kārtā ar 2-4 piekāpās Andra Biedriņa pārstāvētajai Goldensteitas «Warriors».

Otro vietu balsojumā ar 190 punktiem ieņēma Ēriks Spolstra no līgas čempionvienības Maiami «Heat», bet trešais palika Ņujorkas «Knicks» komandu trenējošais Maiks Vudsons. Tikmēr pagājušā gada balvas ieguvējs Gregs Popovičs no Sanantonio «Spurs» ierindojās ceturtajā vietā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu