Foto: Autovadītāju apliecībām un ID kartēm atļauj fotografēties ar virtuves sietu galvā (54)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Čehijā kādam dīvainim no Brno pilsētas atļauts fotografēties oficiālajai identifikācijas kartei, paturot galvā virtuves sietu, jo viņš iestāstījis amatpersonām, ka saskaņā ar viņa reliģiju, virtuves sietam jāatrodas viņa galvā vienmēr...

Amatpersonas izspriedušas, ka gadījumā, ja tiktu noraidīta Lūkasa Novija dīvainā prasība, varētu uzskatīt, ka pārkāpts likums par vienlīdzīgu attieksmi pret reliģijām.

Amatpersonas norāda, ka saskaņā ar likumu fotografēties ar galvassegu identifikācijas kartei ir atļauts, ja vien tā neaizsedz personas seju.

Novijs apgalvo, ka ir «Lidojošā makaronu monstra baznīcas» biedrs - šī «reliģiskā kustība» radās ASV kā oficiālo reliģisko konfesiju parodija.

Šīs «reliģijas» pārstāvji apgalvo, ka «ticot» tam, ka Visumu «pēc kārtīgas iedzeršanas radījis no spageti un kotletēm veidots citplanētietis»...

Jāpiebilst, ka nesen Austrijā kāds austriešu biznesmenis Niko Alms, kurš arī sevi pieskaita minētajai «reliģijai», uzvarēja tiesas prāvā pēc tam, kad viņam tika liegts ar virtuves sietu galvā fotografēties autovadītāja apliecībai.

Komentāri (54)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu