Foto: Kā Putins ar di Kaprio tīģerus glāba...

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Holivudas aktieris Leonardo di Kaprio ieradies Sanktpēterburgā, lai piedalītos starptautiskā forumā par tīģeru saglabāšanu savvaļā, vēsta «[s:36191]».

Leonardo lidojums uz Krievijas pilsētu nav bijis no vieglajiem - sākumā aviokompānijas «Delta» lidmašīna veikusi avārijas nosēšanos, tādēļ aktieris pārsēdināts privātajā lidmašīnā. Tai virs okeāna nācies cīnīties ar lielo vēju, tādēļ lidaparāts izlietojis vairāk degvielas kā paredzēts un tam nācās nolaisties Helsinkos, lai uzpildītos. Tomēr viss beidzies laimīgi - Leonardo uzstājās forumā, tikās ar Putinu un ziedoja miljonu tīģeru populācijas vairošanai.

Mihailova teātrī notika īpašs pasākums, kuru atklāja Putins, bet to turpināja vadīt Iļja Lagutenko un Naomi Kempbela.

Di Kaprio ieguldījumu Putins uzsvēra īpaši: «Par vienu cilvēku, kurš ir šeit klāt zālē, es vēlētos pastāstīt īpaši, un ne tikai tādēļ, ka viņš šodien ziedoja 1 miljonu dolāru,» tad Vladimirs Putins pastāstīja par sarežģīto Leonardo nokļūšanu Sanktpēterburgā, «Viņš neatlidoja, viņš burtiski pārrāva frontes līniju. Tautā par tādiem saka - īsts vecis! Un, ja dabas aizsardzības jautājumi ir tādās rokās, tad mēs vienkārši esam lemti veiksmei!» 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu