Gulbis Marseļas turnīru uzsāks pret Bautistu (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Latvijas labākais tenisists Ernests Gulbis Marseļas «ATP World Tour 250» sērijas turnīru Francijā uzsāks ar dueli pret spāni Roberto Bautistu.

Pirmā kārta Gulbim, kurš Marseļas turnīrā izlikts ar trešo numuru, bija brīva, bet Bautistam pirmajā kārtā vajadzēja spēkoties ar vācieti Dastinu Braunu, kuru viņš pieveica trešdien ar rezultātu 7-5, 4-6 un 6-3.

Gulbis pasaules rangā šobrīd atrodas 23. vietā, kamēr Bautista ieņem 51. pozīciju.

Abi tenisisti savā starpā tikušies divas reizes - pēdējo reizi tas notika pērnā gada rudenī, kad Gulbis Sanktpēterburgas «ATP World Tour 250» sērijas turnīra vienspēļu sacensību ceturtdaļfināla mačā bija pārāks ar 6-1 un 6-2. Kā zināms, vēlāk latvietis kļuva par šī turnīra uzvarētāju.

Pirmo reizi viņu ceļi krustojās 2012. gadā Francijas pilsētā Orleānā notiekošā «Challenger» sērijas turnīra ceturtdaļfinālā, kad Gulbis izstājās pēc zaudēta pirmā seta ar 6-7 (7:9).

Latvietis šajā turnīrā startēs trešo reizi, bet pērn viņš izstājās otrajā kārtā.

Jau vēstīts, ka aizvadītajā nedēļā Gulbis sasniedza Roterdamas «ATP World Tour 500» sērijas turnīra pusfinālu, kurā ar 3-6 un 2-6 zaudēja vēlākajam uzvarētājam čeham Tomāšam Berdiham.

Pēc Marseļas turnīra Gulbis plāno startēt vēl trīs sacensībās pēc kārtas - Akapulko, kā arī «Masters» sērijas turnīros Indianvelsā un Maiami.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu