Iespējams, uzieta pazudušās lidmašīnas atrašanās vieta (32)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ヒコナリ, CC BY-NC-SA 2.0

Vjetnama sestdien paziņojusi, ka lidmašīnas, kas piedalās pazudušā Malaizijas gaisa lainera meklēšanā, pamanījušas jūrā divus lielus degvielas plankumus.

«Divas no mūsu lidmašīnām pamanījušas divus aptuveni 15 līdz 20 kilometrus garus degvielas plankumus, kas paralēli stiepjas aptuveni 500 metru attālumā viens no otra,» intervijā valstij piederošajam televīzijas kanālam VTV pavēstījis Vjetnamas gaisa spēku pārstāvis.

Kā ziņots, sestdien no rīta pazuda lidsabiedrības «Malaysia Airlines» lidmašīna, kas atradās ceļā no Kualalumpuras uz Pekinu.

No Kualalumpuras starptautiskās lidostas lidmašīna pacēlās plkst.0.41 (piektdien plkst.18.41 pēc Latvijas laika) un sakarus ar gaisa satiksmes kontroli zaudēja pēc divām stundām, atrodoties Vjetnamas gaisa telpā.

Lidmašīnā «Boeing 777-200» atradās 227 pasažieri un 18 apkalpes locekļi. 158 no pasažieriem ir Ķīnas pilsoņi, 38 – malaizieši, un 12 indonēzieši. Lidmašīnā atradās arī septiņi austrālieši, trīs franči, četri amerikāņi, kā arī vairāki citu valstu pilsoņi.

Komentāri (32)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu