Ilze Rubiķe nejūtas Rēzijas Kalniņas nodota (50)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Nesen sabiedrību pāršalca vēsts, ka pazīstamā aktrise Rēzija Kalniņa ir apprecējusies ar diriģentu Aināru Rubiķi, kas ir viņas tuvākās draudzenes Ilzes Rubiķes bijušais vīrs. 

Pirmo reizi Ilze Rubiķe atklāti komentē šo situāciju un sniedz interviju žurnālam «Privātā dzīve», uzticot savu stāstu. Ilze ienākusi Dailes teātrī 2005. gadā, daudz strādājusi arī ar Rēziju soloprogrammā «Gan jau atvērsies sirds» un izrādē «Marlēna». «Viņa [Rēzija] lika noticēt, ka ideālus nedrīkst nodot. Kad tu to saproti, nav grūti strādāt 16 stundas diennaktī. Šajā ziņā es Rēziju ārkārtīgi cienu un apbrīnoju, jo tas, ko viņa dara mākslā, ir ārpus visa ikdienišķā un laicīgā,» Ilze stāsta.

Kā Ilze atklāj, Rēzija esot kļuvusi par tuvu draugu un domubiedru ne tikai viņai, bet arī viņas vīram Aināram. Lielā mērā trijotni esot turējusi kopā mīlestība pret mākslu, kā rezultātā radīti arī vairāki kopīgi projekti, piemēram, «Ziemassvētku mistērija» un «Lieldienu mistērija».

<strong><span style="font-size:12px;">Pēc prombūtnes Krievijā, Rēzijas zeltnesī parādījies gredzens</span></strong>

Rēzija un Ainārs savas attiecības uzsāka pēc tam, kad Ilze un Ainārs jau trīs gadus nebija kopā, tāpēc Rēzijas vainu pie viņu šķiršanās nesaskata. Bijušā vīra attiecības ar Rēziju Ilzei neesot bijis pārsteigums un sajūtu līmenī šī ziņa viņu neesot sāpinājusi. Ilze saka, ka joprojām ciena un mīl Rēziju kā draugu, mākslinieci un personību. Aināru un Rēziju viņa ir apciemojusi arī Krievijā. Pašlaik Ilze esot nodevusies darbam, kas viņai ļoti patīk un paņem lielāko daļu viņas dzīves, vēsta «PDz».

Komentāri (50)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu