Incidents PČ hokejā: starp Somijas izlases «spēlētājiem» arī Breiviks

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Somijā pasaules čempionāta hokejā pirmajā dienā līdzjutējus sarūgtinājis kāds pavisam nepatīkams incidents. Uz plakāta, kas bija izvietots Helsinku arēnā, bija redzams arī norvēģu terorista Andersa Breivika attēls.

Kā ziņo ārvalstu mediji, lai iepriecinātu vietējos hokeja līdzjutējus, arēnā izvietots liels plakāts ar Somijas izlases hokejistu kopbildi. Lai akcija būtu interesantāka, organizatori līdzjutējus aicināja iesūtīt savas fotogrāfijas, ar kurām aizstāja izlases hokejistu sejas.

Kad plakāts ticis uzstādīts, drīz vien tika pamanīts, ka uz tā redzamas divu noziedznieku – norvēģu terorista Andersa Breivika un somu recidīvista Nikitas Fugantina – fotogrāfijas.

Tiek ziņots, ka ātri vien abu noziedznieku fotoattēli tikuši izņemti. Tomēr Somijas mediji, rakstot par notikušo, pauž neizpratni, kā varēja neatpazīt norvēģu teroristu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu