Izlase dodas uz Čehiju, vairākām basketbolistēm EČ ies secen (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas sieviešu basketboola izlases galvenais treneris Aigars Nerips nosaucis 12 spēlētājas, kuras dosies uz turnīru Čehijā, vēsta Latvijas Basketbola savienība.

Līdz ar sastāva paziņošanu zināmas tās spēlētājas, kuras nav iekļautas sastāvā paredzētajā turnīrā un vairs neturpinās darbu ar valstsvienību. Tās ir - Baiba Eglīte, Kristīne Silarāja, Ieva Kūlīte un Linda Rubene. Tikmēr Laura Audere un Dita Rozenberga turpinās aizvadīt treniņus, nepieciešamības gadījumā pievienojoties izlasei.

«Mēnesi ilgie treniņi un septiņas pārbaudes spēles palīdzējušas izvērtēt spēlētājas. Tiesa, pilnīgi uz visiem jautājumiem atbildes vēl nav saņemtas un patlaban dažām divpadsmitniekā iekļautajām spēlētājām vēl jāpiestrādā, lai treneru sastāvs nemainītu domas. Tas attiecas gan uz darbību treniņos, gan taktisko disciplīnu laukumā, gan arī gādājot par pozitīvu noskaņojumu uz rezervistu soliņa,» sacījis Nerips.

«Paldies visām kandidātēm, kuras piedalījās darbā un palīdzēja komandai sagatavoties. Esmu pārliecināts, ka iegūtā pieredze noderēs turpmāk, gan spēlējot savās komandās, gan nākamreiz pretendējot uz līdzdalību valstsvienībā,» piebilda treneris.

Latvijas basketbolistes turnīrā tiksies pret Krievijas, Ķīnas un Čehijas valstsvienībām.

Latvijas izlases sastāvs turnīram Čehijā:

Elīna Babkina, Anda Eibele, Kristīne Kārkliņa, Kitija Laksa, Ieva Krastiņa, Anete Horelika, Zane Jākobsone, Dita Liepkalne, Liene Jansone, Anete Šteinebrga, Līga Šurkusa, Aija Brumermane.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu