Kabači ziemai (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/katherine_martinelli/

Nepieciešams:

1 kg kabaču
500 g burkānu
300g sīpolu
ķiploki
1 kg tomātu
sāls
pipari
eļļa
1 ēdamkarote cukura

Pagatavošana:

Atsevišķi eļļā apcep kabačus. Mazus kabačus sagriež šķēlēs vai gabaliņos nemizotus, lielākus mizo, izņem sēklas. Atsevišķi eļļā apcep sagrieztus sīpolus. Katlā liek sagrieztus blanšētus tomātu, vāra, pieliek rīvētus burkānus, sīpolus, kabačus un izspiestu ķiploku (pēc garšas). Visu sāla un piparo, pieliek cukuru. Vāra 20 minūtes. Ja nepieciešams, pieliek etiķi. Gatavos kabačus liek burkās, aizvāko, glabā aukstumā.

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu