Kalniete aicina RP un VL-TB/LNNK domāt par startu kopā ar «Vienotību» RD vēlēšanās (87)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

«Vienotībai», Reformu partijai (RP) un nacionālajai apvienībai «Visu Latvijai!»-«Tēvzemei un brīvībai»/LNNK (VL-TB/LNNK) būtu vēlreiz jāapspriež vienotā saraksta izveide Rīgai domes vēlēšanās, šodien «Vienotības» kongresā sacīja Eiropas Parlamenta deputāte un partijas domes vadītāja Sandra Kalniete.

Viņa norādīja, ka to vēl var paspēt izdarīt, jo, apkarojot vienam otru, Rīgu atgūt nevarēšot. Kalniete arī pauda bažas, ka šādā veidā «Saskaņas centram» kopā ar partiju «Gods kalpot Rīgai» tiks «paklāts sarkanais paklājs» pašvaldību vēlēšanās.

Tāpēc viņa aicināja visas šīs partijas vēlreiz apsvērt iespēju Rīgas domes vēlēšanās startēt kopā «Rīgas nozīmīguma dēļ.»

Kā ziņots, visas trīs partijas patlaban pašvaldību vēlēšanās Rīgā plāno startēt atsevišķi.

«Vienotība» par savu kandidāti Rīgas mēra amatam izvirzījusi Sarmīti Ēlerti, nacionālā apvienība - Baibu Broku, savukārt RP savu kandidātu vēl nav nosaukusi.

Jau ziņots, ka partijas līdere Solvita Āboltiņa uzskata, ka pašvaldību vēlēšanās «Vienotībai» ir visi priekšnoteikumi, lai nākamgad varētu stiprināt savu pārstāvniecību reģionos.

Āboltiņa arī akcentēja, ka «Vienotība» varēšot lauzt priekšstatus par vienpersonisku varu Rīgā un apliecināt komandas spēku un varēšanu.

Komentāri (87)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu