Kalnu slēpotājs Miks Zvejnieks izcīna 11.vietu FIS sacensībās Zviedrijā (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas jaunais kalnu slēpotājs Miks Zvejnieks izcīnījis 11.vietu Zviedrijā notikušajās FIS sacensībās slaloma distancē.

Piektdien notikušajās sacensībās Zvejnieka rezultāts deva viņam 46,48 FIS kategorijas punktus, kas kļuvis par ceturto labāko rezultātu jaunā latvieša karjerā.

Tikmēr Mārtiņš Onskulis un Toms Sarkanis šajās sacensībās finišu nesasniedza.

Savukārt sestdien vēl vienās slaloma sacensībās Onskulis izcīnīja 17.vietu, saņemot 44,20 FIS punktus, bet Sarkanis palika 34.pozīcijā, kas deva 81,12 FIS punktus. Tikmēr Zvejnieks sestdien nefinišēja.

Dāmu konkurencē piektdien Evelīna Gasūna ieņēma 22.vietu (82,59 FIS punkti), Ieva Meldere abas trases noslēdza 25.vietā (85,69 FIS punkti), bet Lelde Gasūna un Liene Bondare nefinišēja.

Savukārt sestdien Evelīna Gasūna finišēja 14.vietā (83,30 FIS punkti), bet neviena no pārējām latvietēm nespēja distanci pabeigt.

Tikmēr Agnese Āboltiņa ceturtdien un piektdien aizvadīja FIS sacensības ātruma distancēs Austrijā. Ceturtdien viņa palika pēdējā divās nobrauciena sacensībās, tiekot pie attiecīgi 197,02 un 211,53 FIS punktiem, bet piektdien viņa palika bez augstvērtīgiem rezultātiem arī supergigantā, tiekot pie 169,64 un 146,22 FIS punktiem.

Latvijas kalnu slēpotāji uz Soču olimpiskajām spēlēm cer aizbraukt pat piecu sportistu sastāvā. Pa vienai ceļazīmei katrai valstij vīru un dāmu konkurencē ir garantēts automātiski, bet tā saucamos A normatīvus ir izpildījuši Kristaps Zvejnieks, Roberts Rode un 17 gadus vecā Āboltiņa, tāpēc viņi automātiski iegūtu iespēju startēt Olimpiādē.

Atlase Soču olimpiskajām spēlēm ilgs līdz 19.janvārim.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu