Karsums: Znaroka rīkotā treniņnometne bija tīrās šausmas (48)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

KHL čempionvienības Maskavas «Dinamo» latviešu uzbrucējs Mārtiņš Karsums pēc pārbaudes spēles pret Maskavas «Spartak» atzina, jau esot aizmirsis kādā stilā spēlējis Rīgas «Dinamo» sastāvā.

Aizvadītajā mačā 27 gadus vecais Karsums guva vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli, bet Maskavas «Dinamo» uzvarēja ar 4:1.

«Aizvadītā treniņnometne Baltkrievijā bija tīrās šausmas. Tā vēl nekad nebiju trenējies. Pat nezinu, ko teikt. Ceru, ka tagad būs sezonai gatavi,» Karsuma teikto citē portāls «Sportbox.ru». «Biju dzirdējis par to, kādas nometnes rīko Znaroks, taču to piedzīvot ir kas cits. Iepriekš pat nespēju iedomāties, ka varu tā skriet.»

«Neteiktu, ka esmu ar savu sniegumu apmierināts. Šajā mačā viss vēl bija kārtībā, bet ar savu sniegumu iepriekšējās pārbaudes spēlēs gan neesmu mierā,» piebilst latvietis. «Par to, kā spēlēju Rīgā, jau esmu aizmirsis. Tagad man ir cits klubs. Spēles stilā ir zināmas līdzības, taču atšķirību ir daudz vairāk.»

Komentāri (48)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu