Kenterberijas «kanibāls» internetā lepojās ar maza zēna izvārīšanu (24)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Par Kenterberijas «kanibālu» dēvētais 57 gadus vecais Deils Bolingers noliedzis sazvērestību ar šobrīd aizturēto Ņujorkas policistu Gilberto Valli, par sieviešu nolaupīšanu, izvarošanu un ēšanu.

Lielbritānijas policijas Kentas tiesībsargi pārbaudīja Deilu Bolingeru pēc tam, kad izrādījās, ka «kanibāls policists» Gilberto Valle par sazvērestībām nogalināt un izcept vairākas sievietes bija rakstījis interneta tiešsaistē «kanibālisma guru» Anglijā.

Angļu kanibālisma entuziasts stāstīja sarakstēs ar Valli, ka viņš bija ēdis piecus gadus vecu zēnu un sievieti. Tīmeklī viņš izmantoja tādus pseidonīmus kā «MeatMarket Man» un «Moody Blues» un pat ieteica ēst upuri dzīvu sakot: «Es domāju par to, kā ēst viņu līdz nāvei».

Sarakstē bija arī piedāvājums aizlidot pie Valles, lai palīdzētu nogalināt sievietes, piedāvājot atvest anestezējošu gāzi un gaļas cirvi. Nolaupot un apēdot sievietes, viņi varētu izvairīties no notveršanas. Starp Valles paredzētajiem upuriem bija arī viņa sieva un citi paziņas.

Bolingers noliedz apsūdzību sakot: «Tas bija mans stulbums, sakot muļķības internetā. Man likās, ka tas ir smieklīgi».

Kentas policija ir arestējusi divus vīriešus, no kuriem viens ir britu medbrālis Bolingers, kā arī pārmeklējusi viņa dārzu, meklējot pierādījumus. Abi tika arestēti uz aizdomu pamata par sazvērestību.

Policijas pārstāvis informē: «Kentas policija kontaktējas ar ASV tiesībsargājošām iestādēm saistībā ar šo izmeklēšanu.»

28 gadus vecais Manhetenas policists Gilberto Valle tika aizturēts pēc tam, kad septembrī policista sieva pamanījusi aizdomīgu vīra saraksti internetā, kurā viņš kādam sabiedrotajam rakstījis par noziedzīgajiem plāniem. Viņš tiek apsūdzēts par mēģinājumu organizēt sieviešu nolaupīšanu, kā arī par nelikumīgu policijas datu bāzes izmantošanu. Policista datorā bija dati aptuveni par 100 sievietēm - to vārdi, dzīvesvietu adreses un izskata apraksts.

Komentāri (24)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu