Ķīnas kāpostu salāti «Putnu ligzda» (13)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:http://www.flickr.com/photos/alicehenneman/ http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

Nepieciešams:

500g Ķīnas kāposta
1 kārba kukurūzas
6 olas
250g kūpinātas vistas gaļas
150g siera
3 ķiploka daiviņas
2 ēdamkarotes magoņu
majonēze
1 paciņa sālīto kartupeļu salmiņu
garšviela «Vegeta»

Pagatavošana:

Vārītu olu dzeltenumus atdala no baltumiem. Dzeltenumus samaisa ar 50 g smalki rīvēta siera, divām sasmalcinātām ķiploka daiviņām un magonēm, pieliek nedaudz sāls un majonēzes. Veido «oliņas».

Sagrieztu Ķīnas kāpostu samaisa ar majonēzi, pievieno nedaudz garšvielas «Vegeta» un liek uz lēzena šķīvja.

Virsū liek sasmalcinātu vistas gaļu, smalki sarīvētu olas baltumu, pārlej majonēzi un pārber kukurūzu.

100 g siera sarīvē uz rupjās rīves, sajauc ar majonēzi un saberztu ķiploka daiviņu. Šo masu kārto salātiem gar malām. Pēc tam pārber kartupeļu salmiņus. Ligzdas augšpusē kārto «oliņas»

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu